Auto te Water

Reddingsbrigade Apeldoorn Auto te Water

Het is donker, je auto glipt weg en je raakt het water….

Weet jij wat je in die situatie het beste kunt doen? Probeer onderstaande vragen eens te beantwoorden:

  • Weet jij wat je moet doen als je auto te water raakt?
  • Weet jij hoe je een lifehammer moet gebruiken en waar je hem moet monteren?
  • Hoe kom je zo snel mogelijk, veilig uit de auto?
  • Wat moet je doen als je ziet dat een ander met zijn auto te water raakt?


Benieuwd naar de juiste antwoorden? Tijdens de cursus ‘Auto te Water’, gegeven door Reddingsbrigade Apeldoorn in opdracht van de Stichting Apeldoornse Autocabine worden alle vragen beantwoord.
Met onze ruime ervaring en deskundigheid proberen wij de verdrinkingsdood in de ruimste zin van het woord te bestrijden. Cursussen Auto te Water worden aangeboden door heel Nederland.

De cursus

De cursus bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk.

De Stichting Apeldoornse Autocabine is uitgerust met een speciaal voor zwembaden ontworpen autocabine. Dit is geen auto op ware grote. Wij kunnen u een ervaring onder water bieden, waarbij u opgesloten zit in een kleine ruimte en u deze ruimte zelf moet verlaten. Vervolgens probeert u een ander te bevrijden uit de autocabine wanneer deze op de bodem van het zwembad staat.
Alles natuurlijk onder leiding van een professioneel team van vrijwilligers van Reddingsbrigade Apeldoorn. De cursus ‘Auto te Water’ is niet alleen leerzaam, maar draagt ook bij aan saamhorigheid. De cursus is ook zeer geschikt als teambuildingsactiviteit.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een cursus ‘Auto te Water’ of wil u meer informatie over de cursus ‘Auto te Water’ dan kunt u contact met ons opnemen via sh.atw@reddingsbrigadeapeldoorn.nl
Reddingsbrigade Apeldoorn Auto te Water